Zabpalacsinta

2010-05-15

sponsored links

Nagyon egyszerû a tészta elkészítése. A recept szerint azonnal készíthetõ a palacsinta, de ahogy telt az idõ, egyre könnyebb  volt vele dolgozni. Szerintem ha állt volna egy éjszakát, tökéletes lett volna. Így volt ami saját súlyától, röptében elszakadt. Igazán pontos idõzítés és finom kézmozdulatok kellenek ahhoz, hogy ép, kerek csini darabokat kapjunk. Érdemes hagyni õket egymáson kihülni, különben nem lehet felcsavarni, hanem törnek.
Minden viszontakság, bosszankodás ellenére elfogyott, és azóta is emlegeti Gergõ, hogy mennyire finom volt. Dekoratívnak viszont nem nevezném... enneka tálalása még kifogott rajtam, egyszerûen csak hálát adtam, hogy elfogyott a tészta, és én nem borultam ki...

Folytats a blogon ... legyennektek.blogspot.com/2010/05/zab...

sponsored links

Keres?s