Z?lds?ges couscous
sponsored links
- pici ol?vaolaj
- 1 v?r?shagyma
- 1-2 sz?l z?ldhagyma
- 1 b?gr?nyi franciasal?ta z?lds?gkever?k
- 3 dl alapl?
- 7 ek cous cous
- parmez?n sajt a t?lal?shoz
Az ol?vaolajon pir?tsd ?vegesre az apr?ra v?gott hagym?t, majd add hozz? a felkarik?zott ?jhagym?t ?s a fagyasztott z?lds?geket. Pir?tsd az eg?szet m?g egy?tt p?r percig, majd ?ntsd fel az alapl?vel- F?zd am?g a z?lds?gek majdnem k?szre f?ttek, majd add hozz? a cous cous-t, picit f?zd, majd vedd le a t?zr?l, ?s lefedve hagyd 5-10 percig. Parmez?nszeletekkel megsz?rva t?lald.