Z?ld jackfruit garn?l?val ?s mogyor?val
sponsored links
Van egy gy?m?lcs, ami?rt rajongok. Szinte f?gg?lettem. Ez a jackfruit. Semihez nem hasonl?that? ?z?vel ?s ?llag?val rabul ejtett. A beszerz?se igen neh?z, mert el?re be kell jelentkezni a sorban?ll?shoz is. Amikor ?rkezik p?r tizenkil?s gy?m?lcs, merthogy ilyen nagyok, m?r el is van adva minden darabja. T?bbnyire k?tkil?s szeleteket v?gnak bel?le. Egysz?val j? kapcsolatot kell ki?p?teni a keresked?vel, hogy el?re jelezze a sz?ll?tm?ny ?rkez?s?t. Nagyon ritk?n pucolva is ?rkezik t?lc?n. Fagyasztva is beszerezhet?, de ez v?ltoztat az ?llag?n. Most viszont megint vettem valamit a boltban, amir?l l?v?sem sem volt mi lehet. Haza?rve jutott eszembe, hogy r?k?rdezek. Telefon?ltam is Lee-nek. Azt mondta z?ld, azaz ?retlen jackfruit. ?z?ben semmi ?rett gy?m?lcs?s nem volt, miszon ?llagra olyan volt, mint a h?s. Meg?llap?tottam, hogy emiatt ak?r h?spotl? is lehetne a veg?knak. Nagyon tetszett. Kis cikkelyeket v?gtam bel?le ?s nem nagy l?ngon megpir?tottam. Tettem hozz? gy?mb?rt, chilit, apr? garn?l?t, halsz?szt, picike n?dcukrot, ?s koriandert. A legv?g?n mogyor? olajjal v?konyan meglocsoltam, ?s megsz?rtam pir?tott mogyor?val is. Teljesen meg voltam el?gedve az eredm?nnyel. A z?ld jackfruit is j?l vizsg?zott n?lam.