Wok z?lds?gekkel rakott karajszeletek r?mai t?lban s?tve
sponsored links
Dupla sz?let?snapot ?nnepelt?nk, az ?telmennyis?g miatt a r?mai t?lat vettem el?. Sokkal oml?sabbak, szaftosabbak a h?sok ebben s?tve, tov?bbi el?nye, hogy nem kell folyton n?zegetni, kevergetni, nehogy le?gjen. A karajszeleteket b?ven megraktam z?lds?ggel ?s f?szerekkel. Mennyei lett a v?geredm?ny.
Hozz?val?k:
12 szelet sert?skaraj
2 csomag wok z?lds?g (2x350g)
2 fej lilahagyma
3 szelet szalonna kis?tve
s?
bors
oreg?n?
major?nna
A tetej?re:
must?r
tejf?l
A legels? tennival? a r?mai t?l be?ztat?sa. Hideg v?zbe, f?l ?r?ra. Ut?na megt?rl?m, ?s kezd?dhet a s?t?s.
A t?l alj?t meglocsolom a szalonnazs?r harmad?val, azt?n a z?lds?g harmad?t belekanalazom. Erre j?n 4 szelet h?s, a lilahagyma, f?szerek, a marad?k zs?r fele. Ism?t h?s, lilahagyma, f?szerek, addig ism?tlem a r?tegeket, am?g el nem fogy minden hozz?val?.
Tejf?lben elkeverem a must?rt - ?zl?s szerint. Nekem a 2 dl tejf?l 1 ev?kan?l must?r kever?k t?k?letes.
Folyad?kot nem ?nt?k r?, en?lk?l is lesz b?ven leve/szaftja.
R?teszem a r?mai t?lra a fedel?t, ?s hideg s?t?be helyezem. 200 fokra begy?jtom a s?t?t, ?s legal?bb m?sf?l ?r?n ?t fel? sem n?zek. :) Ennyi id? alatt t?k?letesen megpuhul-megp?rol?dik az ?tel.
P?rolt rizzsel ?s majon?zes kukorica sal?t?val t?laltam.