Vörösboros kakaspörkölt, kapros-juhtúrós nokedlivel

2010-11-02

sponsored links

 


 
Anyám azzal hívott fel, hogy vett egy kakast. - négy és fél kilós, akkora mint egy strucc - mondta, - mi legyen belõle?
Azt már letisztáztuk, hogy õ levest akar fõzni a csontos részeibõl, de nem tudtuk mi legyen a combbal, mellel és a többi résszel. Én felvetettem a coq au vint, de nem aratott sikert az ötlet (hamarosan azért csinálok!). Ekkor jött, hogy akkor legyen vörösboros pörkölt belõle és hozzá pedig legyen túrós-kapros csusza. Ez utóbbi aztán menet közben átalakult galuskává.
 
[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... kifozde.blog.hu/2010/11/02/vorosboros...

sponsored links

Keres?s