VILLÁMGYORS RIBIZLIFAGYI aprítógépben készítve
sponsored links
ribizlifagyi az aprítógépben készítve |
Megint fagyi ?Az az igazság, hogy semmi extra, ugyanúgy készül, mint az elõzõleg posztolt málnafagyi, de annyira finom ribizlibõl is, hogy kénytelen vagyok megosztani.
Érdemes kipróbálni, mert tényleg 1 perc alatt kész - na jó, a fagyasztási idõt leszámítva- nem kell hozzá fagyigép és isteni. A nyári melegben pedig mindenkinek jól esik, fõleg, ha nincs agyon édesítve. A lányom folyamatosan kéri, nem tudja megunni. Már pedig, ha õ valamire így rákattan, az csak finom lehet, elég finnyás egy nõszemély?
ribizlifagyi |
Hozzávalók
25-30 dkg ribizli
1 dl tejszín
1 dl tejföl
1-2 e.k. méz v. folyékony édesítõ
Elkészítés
A ribizlit szemezgesd le, majd dugd a fagyasztóba.
A megfagyott ribizlit tedd az aprítógépbe, öntsd hozzá a tejszínt, a tejfölt és a mézet.
Pulzálva mixeld össze és kész is.
Azonnal fogyasztható, ha nem elég masszív, akkor fél órára tedd be még a mélyhûtõbe, de ne tovább.
Jó étvágyat?
Nem nagy mennyiség, mi ketten simán megesszük, k.b. 10 gombóc.
ribizlifagyi |
Csak, mert szeretem...kreatív gasztroblog
A Facebookon és Instagrammon is