Vel?vel t?lt?tt, r?ntott palacsinta
sponsored links
Hozz?val?k a t?ltel?khez: 40 dkg
sert?svel?, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, s?, bors, szerecsendi?,
petrezselyemz?ld, 5 dkg vaj, 2 toj?s s?rg?ja;
a pan?rhoz:
3 toj?s, liszt, zsemlemorzsa, olaj.
Elk?sz?t?se:
A vajat megolvasztjuk,
beletessz?k az apr?ra v?gott hagym?t, ?vegesre p?roljuk. A sert?svel?t kisebb
darabokra v?gjuk, a hagym?hoz adjuk, ?s j?l ?sszes?tj?k. S?val, borssal,
reszelt szerecsendi?val f?szerezz?k. Apr?ra v?gott fokhagym?t ?s a
petrezselyemz?ldet kever?nk hozz?, majd a t?zr?l lev?ve hozz?keverj?k a toj?sok
s?rg?j?t. Hagyjuk kiss? kih?lni. A vel?s t?ltel?ket az el?re megs?t?tt
palacsint?kba g?ngy?lj?k, majd lisztbe, toj?sba ?s zsemlemorzs?ba forgatjuk, ?s
forr? olajban sz?p pirosra s?tj?k.