Vegán földimogyoróvajas muffin datolyasziruppal
sponsored links
Gyönyörû babarózsaszín tortatál: BeCake
Ezer éve nem sütöttem! Tényleg! Ádival a fedélzeten nem elég négy lapáttal evezni, néha jól jönne egy ötödik vagy akár hatodik evezõ is! Igyekszem azért naponta egyszer meleg ételt varázsolni az asztalra, vagy ebédre vagy vacsorára. Hogy ezt még extrázzam egy kis desszerttel is, az már nem igazán megy. Na, de most, amikor közelednek az ünnepek… elhatároztam, hogy az idén is igyekszem saját készítésû ajándékokkal meglepni a szeretteimet, és ha az idõm is engedi néhány receptet majd veletek is megosztok.
Ez a muffin is késõn este készült, amikor Ádi már elaludt. A száraz és nedves hozzávalókat sikerült kora este összekevernem, aztán a sütés késõ estére maradt. A fotózás meg másnap délelõttre. Igen, így készül egy blogbejegyzés egy közel 7 hónapos kisbabával… akinek éppen énekeltem, amikor ezeket a muffinokat fotóztam. Aztán meg a türelmét kértem, amíg mindent gyorsan visszapakoltam a helyére és újra vele foglalkozhattam.
A muffin tésztájába került egy kevés a házi földimogyoróvajból, ment bele zabpehely, chia mag és almaecet ...