Vegán brokkoli krémleves
sponsored links
Indítsuk az évet egy nagyon könnyen, gyorsan elkészíthetõ, finom, egészséges tápláló fogással: ezzel a brokkoli krémlevessel. Nem kell megijedni a vegán jelzõ miatt, könnyen beszerezhetõ alapanyagokból fõztem és tényleg össze lehet dobni 25-30 perc alatt.
Van benne egy szép közepes fej brokkoli, amely tartalmaz folsavat (B9), B1, B2, B3 és C vitamint, valamint gazdag kálciumban, nátriumban, magnéziumban és vasban. Több kutatás bizonyítja, hogy a brokkolinak fontos szerepe van a rákos megbetegedések kialakulását megelõzõ étrendben. A szárát se dobjuk ki, hámozzuk meg és azt is tegyük a levesbe az apró levelekkel együtt.
A könnyû emészthetõség és tápláló volta miatt nem lisztes, de nem is tejszínes habarással sûrítettem, krémesítettem, hanem burgonyával, amely többek között káliumot, fehérjét, vasat, magnéziumot, sok C, valamint B vitamint tartalmaz, ezenkívül van benne folsav, foszfor, réz, mangán és cink is.
A könnyû emészthetõség és tápláló volta miatt nem lisztes, de nem is tejszínes habarással sûrítettem, krémesítettem, hanem burgonyával, amely többek között káliumot, fehérjét, vasat, magnéziumot, sok C, valamint B vitamint tartalmaz, ezenkívül van benne folsav, foszfor, réz, mangán és cink is.
Gondolom az elmúlt hetek senkinek sem az egészséges táplálkozásról és a mértékletességrõl szóltak, hanem, amit ...