VARNA - lisztes tortaburkolás
sponsored links
Furcsának tûnhet a cím... a recept is az volt, sõt elõször maga az anyag is...
Aztán rájöttem, ilyesmibõl már készítettem gyurmát a gyerekeimnek, és tudtam, nem végzõdhet rosszul a fõzõcskézés. :-)))
A Kiskuktától tanult fondant nem sikerül mindig olyanra, amilyet szeretnék, gondoltam, ha találok más receptet, biztosan kipróbálom.
Itt találtam is.
A következõkbõl áll:
¤ 150 ml víz
¤ 70 g vaj
¤ 150 g sima liszt
¤ kb. 500 g porcukor
A vizet a vajjal felforralom. Amikor forr, egyszerre beleöntöm az összes lisztet. Alaposan elkeverem, amikor elválik már az edény falától, elzárom alatta a gázt. Keverem amíg gyurmaszerû anyaggá nem alakul és csomómentes nem lesz. Gyúródeszkára teszem és hagyom ...
Aztán rájöttem, ilyesmibõl már készítettem gyurmát a gyerekeimnek, és tudtam, nem végzõdhet rosszul a fõzõcskézés. :-)))
A Kiskuktától tanult fondant nem sikerül mindig olyanra, amilyet szeretnék, gondoltam, ha találok más receptet, biztosan kipróbálom.
Itt találtam is.
A következõkbõl áll:
¤ 150 ml víz
¤ 70 g vaj
¤ 150 g sima liszt
¤ kb. 500 g porcukor
A vizet a vajjal felforralom. Amikor forr, egyszerre beleöntöm az összes lisztet. Alaposan elkeverem, amikor elválik már az edény falától, elzárom alatta a gázt. Keverem amíg gyurmaszerû anyaggá nem alakul és csomómentes nem lesz. Gyúródeszkára teszem és hagyom ...