vargánya

2011-08-05

sponsored links


Kaptam ma friss vargányát. Igazán még soha sem fõztem ebbõl a gombából frisset, mindig csak a szárított változattal találkoztam. Ma (is) tejszínes gombát készítettem ebbõl a finomságból, mert ezt szeretem a legjobban, a rántott gombán kívül. ahhoz meg ma lusta voltam
A gombákat megtisztítottam, felszeleteltem és olívaolaj-vaj keverékén megpirítottam. Só, frissen õrölt bors, 2-3 gerezd összenyomott fokhagyma, zsálya és petrezselyem ízesítésével sütöttem tovább, amíg aranybarnára nem pirult. Ezt követõen felöntöttem fõzõtejszínnel és besûrítettem. Közben kifõztem a tésztát hozzá, és a ...

Folytats a blogon ... csibekonyha.blogspot.com/2011/08/varg...

sponsored links

Keres?s