Vadleves lencsével

2014-01-13

sponsored links

Ez egy igazi téli, tartalmas leves. A lencse egy megosztó étel, hiszen sokan nem kedvelik, de érdemes idõnként esélyt adni rá és megkóstolni, mert lehet, hogy idõvel szerethetõvé válik.

Vadleves lencsével

Hozzávalók: 50 dkg vaddisznóhús, 15 dkg füstölt sonka, 1 fej vöröshagyma, 30 dkg lencse, 2 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyem gyökér, 1 zsenge zellergumó, só, szemes bors, 2 babérlevél, 2 teáskanál tárkony, 1 evõkanál mustár, 1 evõkanál liszt, 2 dl tejföl, 2 dl száraz fehérbor.

Elkészítése: A húst nagyobb darabokra vágjuk, besózzuk, majd bõ vízben, addig fõzzük, szemes borssal és ...


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2014/01/13/vadlev...

sponsored links

Keres?s