Töltött gomba, rántott karaj és rántott sajt

2013-01-06

sponsored links


Nem kellett ma levest fõznöm, tegnapról maradt. Gyors második fogásként rántott karajt és rántott sajtot készítettem, amiben semmi újdonság nem volt, mégis nagyon örült a család. Apa a rántott húsnak, a fiúk meg a rántott sajtnak.

De hogy a saját kedvemben is járjak, nekem is legyen valami, amit imádok, megtöltöttem 6 gombafejet is, aminek hozzávalói: 6 nagyobb, tölteni való gomba, só, néhány szeletke sonka, sajt, szalonna.
A gombafejeket megtisztítottam (kalapjukról lehúztam a bõrt), tönkjüket kitörtem, a tönkök végét levágtam, a kalapokat és a tönköket besóztam kissé, és állni hagytam. Jó félóra állás után a kalapokat a mikró crisp táljára raktam és 6-7 percig elõsütöttem a mikró crisp-grill fokozatán. Ezután elkészítettem a tölteléket: a gombák tönkjének közepébõl kiszedtem azt a kissé szivacsos, puha részt, aztán a tönköket egészen apró kockákra vágtam. Ugyanilyen pici kockákra vágtam pár szeletke sonkát és trappista sajtot, majd az apró kockákat összekevertem a deszkán. Kanállal a ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2013/01/toltott-g...

sponsored links

Keres?s