Tárkonyos csirkeragu leves

2010-11-21

sponsored links

 

Egy evõkanál zsiradékon üvegesre pároltam egy fej apróra vágott hagymát, hozzáadtam fél kg csirkehúst, majd miután minden oldala kifehéredett, felöntöttem alaplével másfél liter kb.). Hozzáadtam 1-1 kockákra vágott répát, fehérrépát, 2 gerezd fokhagymát, 1 kis fej hagymát egészben, 10 dkg zellert, 20-25 dkg borsót, sóztam, borsoztam, és takarék lángon fõzni kezdtem. Mikor már majdnem minden puha volt, hozzáadtam még 15 dkg cikkekre vágott gombát. Ízlés szerint szórtam bele egy kis tárkonyt, majd 1,5 dl tejföl és ugyanennyi tejszín keverékével besûrítettem. Még fõztem pár percig, majd forrón tálaltam.


Folytats a blogon ... doog.freeblog.hu/archives/2010/11/21/...

sponsored links

Keres?s