Truffle Affaire 2010 Manjimup, Ausztrália

2010-06-02

sponsored links





Elnézést, hogy nincs idõm sokkal többet írni az eseményrõl és a körülményekrõl, most csak a menüt tudom megörökíteni.
A feltálalt szarvasgomba menühöz csak friss és fagyasztott francia szarvasgombát használtak. A legjobban a harmadikként tálalt helyi édesvízi rákból készült leves ízlett, a szarvasgomba mondjuk ezen jött ki a legkevésbé, de a rák mindent vitt, jó kis harapnivaló rákfalatkákkal volt tele. ez valami híres dolog itt, amit tudok még róla, hogy mivel zavaros vizekben él, napokig friss vízben kell tartani felhasználás elõtt. A képeken megörökítettem a kacsát és a marhát is, mind finom volt a gomba is érvényesült bennük, de nem volt releváció. Az utolsó két fogást - az elfogyasztott relatív nagy mennyiségû bor hatásából kifolyólag - elfelejtettem lefotózni, pedig a leves után, a szarvasgombás briesajt volt a legütõsebb. Az édességrõl sajnos ?habár megettem ? nem tudok semmit sem felidézni L A kurta beszámolót a képek remélem kicsit kiegészítik.


Folytats a blogon ... kozosgomba.blogspot.com/2010/06/truff...

sponsored links

Keres?s