Tripla M csirke

2010-11-07

sponsored links

Hogy mit rejt a 3 emm? :) Méz-mustár-mogyoró. :) Ezt az ételt még késõ nyári kellemes vasárnapon készítettem, amikor még nem dobták le lombkoronáikat a fák...no de sebaj, az étel megörökítve, várom a következõ nyarat :D


Hozzávalók:
- 75 dkg csirkemell
- só, õrölt feketebors
- 4 evõkanál mustár
- 2 evõkanál méz
- 4 evõkanál natúr mogyoró
- vegyes saláta

Elkészítés:
Szeleteljük fel a csirkemellet és tegyük a szeleteket egy nagy tálba. A fûszerek, a méz és a mustár mehet rá a husira, forgassuk õket alaposan össze és tegyük 30 percre lefedve a hûtõbe. Zsiradék nélkül, sima teflonserpenyõben süssük szép barnára a csirkemell szeleteket, majd a visszamaradt, húsból kisült szaftban forrósítsuk át a natúr mogyorót, majd tálaláskor díszítsük vele a hússzeleteket, azaz pont ezután a fázisfotó után:


Mint mindig (nálam :) ), egy pohár hûs málnaszörppel kísérjük az ebédet, jóétvágyat!


Folytats a blogon ... gasztroreni.blogspot.com/2010/11/trip...

sponsored links

Keres?s