TOSZKÁN PARADICSOM LEVES /ahogy Én csinálom/

2010-05-25

sponsored links


1 nagy dobozos paradicsom ivólé /1 literes/ 2 kicsi dobozos sûrített paradicsom sûrítmény,
2 dl fõzõtejszín
fûszerek: bazsalikom, oreganó, kakukkfû
2 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma
2 ek. olivaolaj
3 szelet fehér kenyér
méz vagy cukor, só, bors
Olivaolajra dobom a hagymákat /apróra vágva/ üvegesre dinsztelem, ráöntöm a vízzel felhigított paradicsompüréket, fûszerezem /bazsalikom, oreganó, kakukkfû/ só, bors.
kb. 1-1,5 liter vizet adok hozzá, és fõzzü kb. 10 percig, és bele a kenyér, majd a tejszín /méz vagy cukor/ és még 2 percig fõzzük. Reszelt karaván füstölt sajtót szórtam rá.
Olivás, fokhagymával bekent francia pirítóst adtam hozzá.

Folytats a blogon ... singersgastro.blogspot.com/2010/05/to...

sponsored links

Keres?s