Tortilla csípõs lecsó és bab töltelékkel
sponsored links
Ez olyan "újrahasznosított" étel ! Bablevesbõl megmaradt kevés füstölt hús és kb. 2 szedõkanál bab az alap amibõl készítettem.
Hozzávalók: 4 db házilag elkészített gyors tortilla (20 dkg. liszt, 1 mk.só, 1,5 dl langyos víz,4 ek. olaj), töltelékhez:3 ek olaj, 1 fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, 4 ek. lecsó/saját készítésû üveges lecsót használtam/, fûszerek: pirospaprika, bors, só, csípõs paprika, 1 mk.olasz fûszerkeverék/saját/,2 ek. kukorica/konzerv/
Elkészítése: A tortilla elkészítése már szerepel blogomban. Az olajat megforrósítottam és a vöröshagymát fokhagymát megdinszteltem rajta majd hozzátettem a lecsót fûszereztem kevés fõzés után tettem hozzá az apróra vágott füstölt hús és bab keverékét összefõztem majd mikor levettem akkor tettem hozzá a lecsurgatott fõtt kukoricát összekevertem és ezzel töltöttem meg a tortilla lapokat, pár karika friss csípõs paprikát is tettem rá.