Tonhalsal?ta
sponsored links
Az egyik kedvenc sal?t?m! Amellett, hogy p?r perc alatt elk?sz?l, olyan sz?p sz?nes ?s annyira finom! Eb?dre ?s vacsor?ra is j? v?laszt?s. K?sz?ts?tek el, nagyon fogj?tok szeretni!
Hozz?val?k:
2 adag
160 g tonhalkonzerv (ol?vaolajban)
400 g j?gsal?ta (vagy b?rmilyen, amit szeret?nk)
1 fej lila hagyma
8 db kokt?l paradicsom
2 f?tt toj?s
Az ?ntethez:
1 k?v?skan?l must?r
1 te?skan?l majon?z
1-2 ev?kan?l ol?vaolaj, amit lecs?p?gtet?nk a tonhalkonzervr?l
?r?lt bors ?zl?s szerint
s? ?zl?s szerint
2 kisebb gerezd fokhagyma
A s?tem?nyes k?nyvem megv?s?rolhat? a P?tty?s Otthon web?ruh?zban az al?bbi linkre kattintva:
Elk?sz?t?s:
- A tonhalkonzervet lecs?p?gtetj?k, f?lretessz?k az ol?vaolajat.
- A sal?t?t megmossuk, pap?rt?rl?n kiss? megsz?r?tjuk, majd darabokra t?pkedj?k. A paradicsomot megmossuk, n?gyfel? v?gjuk. A lila hagym?t megtiszt?tjuk, megmossuk, v?kony f?l szeletekre v?gjuk. A toj?st n?gyfel? v?gjuk. Elrendezz?k a t?ny?ron vagy t?lk?ban.
- Az ?ntethez ?sszekeverj?k a must?rt, majon?zt, majd hozz?adjuk a megtiszt?tott, ?sszez?zott fokhagym?t ?s 1-2 ev?kan?lnyi ol?vaolajat, melyet a tonhalkonzervr?l sz?rt?nk le. ?zl?s szerint s?zzuk, borsozzuk. ?sszekeverj?k az ?ntetet, majd r?cs?p?gtetj?k a sal?t?ra.
J? ?tv?gyat!