Tonhalkr?m
sponsored links
1 doboz olajos hal
1 db kicsi tejf?l
1 db kicsi tejf?l
1 fej lilahagyma
6 db csemege uborka
p?r csepp citrom
1 kk. must?r
kicsi s?
Recept
A hagym?t megtiszt?tjuk, az ubork?t lecsepegtetj?k.
A halr?l le?ntj?k a lev?t, arra nincsen sz?ks?g?nk.
A k?ses apr?t?ba bele kell tenni a hagym?t, ubork?t, kicsit apr?tani rajta, majd a t?bbi hozz?val?t ?s addig apr?tani, m?g a k?v?nt ?llagot el nem ?ri.
Alaposan ?sszekeverj?k a halkr?met ?s egy ?jszak?ra (de minimum 5-6 ?r?ra) h?t?be tessz?k, hogy az ?zek ?ssze?rjenek.
6 db csemege uborka
p?r csepp citrom
1 kk. must?r
kicsi s?
Recept
A hagym?t megtiszt?tjuk, az ubork?t lecsepegtetj?k.
A halr?l le?ntj?k a lev?t, arra nincsen sz?ks?g?nk.
Alaposan ?sszekeverj?k a halkr?met ?s egy ?jszak?ra (de minimum 5-6 ?r?ra) h?t?be tessz?k, hogy az ?zek ?ssze?rjenek.
Lilahagyma helyett z?ldhagym?t is tehet?nk bele.