Tonhalfasírt sajttal - Blogkóstoló 14. forduló
sponsored links
Már harmadszor kóstolok blogot. A 14. forduló házigazdája Linyah, a Konyhalál blog tulajdonosa, aki nekem a Rózsaszín limonádé blogot sorsolta. Mint mindig, most is több recept megtetszett és sikerült egy nap elkészítenem mindkettõt. Lássuk a sósat.
Ez egy nagyon könnyen, egyszerû hozzávalókból elkészíthetõ tonhalfasírt, ami azonnal belopta magát a szívembe. Hát még miután elkészítettem! Fogok még ilyet enni, az biztos.
Hozzávalók:
Ez egy nagyon könnyen, egyszerû hozzávalókból elkészíthetõ tonhalfasírt, ami azonnal belopta magát a szívembe. Hát még miután elkészítettem! Fogok még ilyet enni, az biztos.
Hozzávalók:
-egy doboz tonhalkonzerv
-100 g reszelt sajt
-1 egész tojás
-15 g zabpehely
Én a fûszereket kihagytam, a sónak meg különösen nem éreztem szükségét, mivel a sajt is sós, a halkonzert meg nagyon sós. Zsemlemorzsa helyett zabpelyhet használtam. 6 lepénykét sütöttem belõle sütõpapíron.