Tonhalas-zöldborsós fusilli

2010-07-02

sponsored links

Klasszikus. És még nyoma sincs a Pasta e bastán! :-)
Tonhalas-zöldborsós fusilli
(Fusilli con tonno e piselli)
320 g fusilli
240 g tonhalkonzerv ízlés és vonalak szerint olívaolajban vagy sós lében
120 g friss vagy fagyasztott zöldborsó
bors
1 ek. kapribogyó
1 dl száraz fehérbor
1 chilipaprika
extraszûz olívaolaj
A tonhalat lecsöpögtetem, villával nagyobb darabokra töröm.
Egy serpenyõben olajat hevítek, hozzáadom a zöldborsót és a felkarikázott chilit, sót, borsot, majd az egészet roppanósra párolom. Ekkor hozzáadom a felaprított kapribogyót, a tonhalat, a fehérbort, további 1-2 percig fõzöm, és a közben lobogó, bõ sós vízben kifõzött fusillivel összekeverve azonnal tálalom.

Folytats a blogon ... pasta-ebasta.blogspot.com/2010/07/ton...

sponsored links

Keres?s