Tonhalas-olívás omlett bébispenóttal
sponsored links
Nagyon szeretem a tonhalat. Nálunk a piacon van egy kisebb bolt, ahol kimérve adják az elõre ízesített tonhalat. Persze a sima konzerv tonhal is tökéletesen megfelel a célnak. A konzervbõl öntsük le az olajat villával törjük össze és fûszerezzük kedvünk szerint, adhatunk hozzá zöldborsót is.
Hozzávalók: 1 doboz tonhal, só, bors, tetszés szerinti fûszerek, kevés citromlé, 1 db tojás, olívabogyó, kevés bébi spenót
A halat a fentiek szerint törjük össze és fûszerezzük, adjunk hozzá egy kis citromlevet is.
Serpenyõben hevítsünk egy kevés olíva olajat, erre dobjuk rá a spenótot majd kicsivel késõbb a tonhalat is. Adjuk hozzá az olívabogyókat. A tojást felverjük és a serpenyõbe öntjük. Mikor szépen összesült már csak tálalni kell.