Tojásos gnochi
sponsored links
Nos, ezt a receptemet látva, nagyanyám minden bizonnyal lekeverne egy nyaklevest, hogy a drága angyalbögyörõt hogy elrontottam. Õ ugyanis úgy nevezte a krumplis tésztának ezt a változatát, csakhogy õ kifõzés után prézlibe forgatta és cukorral szórta meg, amit én soha nem bírtam megenni. Nem szeretem ugyanis az édes ételeket, fõleg nem ebédre. Az étel legyen sós, a desszert meg édes... Amitõl mindig kirázott a hideg: a derelye, a vargabéles meg az angyalbögyörõ. Na, de kifogtam rajta, alapjában véve mind a három ételen. Az angyalbögyörõt tojásban megsütöttem, a derelyét hússal töltöttem meg és a vargabéles nevû nyilem- nyalom rakott laska sós változatát feltuningoltam egy kis hússal. Teljesen más történet... Bocsi mama...
Tojásos gnochi (angyalbögyörõ)
Hozzávalók: 2 csupor liszt, 2 db fõtt krumpli, csipetnyi só, 4 tojás, olaj, petrezselyemzöld
Elkészítés: A lisztet gyúródeszkára töltjük, a halom közepébe mélyedést képezünk, belereszeljük a krumplit és ...
Tojásos gnochi (angyalbögyörõ)
Hozzávalók: 2 csupor liszt, 2 db fõtt krumpli, csipetnyi só, 4 tojás, olaj, petrezselyemzöld
Elkészítés: A lisztet gyúródeszkára töltjük, a halom közepébe mélyedést képezünk, belereszeljük a krumplit és ...