Tepsiben sült fûszeres csirkemell koktélparadicsommal
sponsored links
Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemellfilé (kb 250 g)
- olaj
- 4 szelet bacon
- só
- bors
- kakukkfû
- oregánó
- rozmaring
- paradicsomlé
- koktélparadicsom
Elkészítés:
- A csirkemell szeleteket befûszerezzük és kevés olajon egy serpenyõben mindkét oldalukat fehéredésig pirítjuk.
- Ezután egy kiolajozott sütõtálba helyezzük a fûszeres csirkemellszeleteket és mindegyikre helyezünk egy szelet bacont.
- Kevés paradicsomlét töltünk alájuk (ne lepje el).
- Kb 15 percig magas hõfokon sütjük (225 fok), majd kivesszük, berakjuk a koktélparadicsomokat is a hússzeletekre és közéjük, majd visszatesszük és további 15 percig sütjük alacsonyabb hõfokon, vigyázva arra, hogy ne égjen meg semmi, csak piruljon.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- Krumplipürével tálaljuk.