Tepert?kr?m
sponsored links
????????????????????????????????????????
Hozz?val?k:
2 k ? z e p e s b u r g o n y a
2 t o j ? s
2 0 0 g l i b a - ? s k a c s a t e p e r t ? v e g y e s e n
5 0 g v a j
1 0 0 m l t e j f ? l
1 k i s e b b v ? r ? s h a g y m a
1 g e r e z d f o k h a g y m a
1 t e ? s k a n ? l m u s t ? r
s ?
f r i s s e n ? r ? l t f e k e t e b o r s
?????????????????????????????????????????
A burgony?t h?j?ban megf?zz?k, hagyjuk kih?lni, majd megh?mozzuk. A toj?st kem?nyre f?zz?k, megpucoljuk, megtiszt?tjuk a v?r?s- ?s fokhagym?t. K?ses apr?t? tart?ly?ba adagoljuk a tepert?t, a falatnyi darabokra v?gott burgony?t, toj?st, v?r?shagym?t, a fokhagym?t, a vajat, a tejf?lt, a must?rt, kev?s s?t ?s frissen ?r?lt fekete borsot. A g?ppel kr?mesre dolgoztatjuk ? nem baj, ha maradnak benne kisebb-nagyobb tepert?darabok. T?lba szedj?k, ha sz?ks?ges, ut?n?zes?tj?k s?val ?s borssal. J?l z?r?d? ?vegben h?t?ben t?roljuk, friss vagy pir?tott keny?rrel, f?tt toj?ssal, id?nyz?lds?gekkel k?n?ljuk.