Tejsz?nes, sajtos cs?ben s?lt hal
sponsored links
A legk?nnyebb recepteket keresem mindig, a s?t? pedig nagy seg?ts?g. Csak ?sszedobjuk a hozz?val?kat, olajra nincs is sz?ks?g ?s a s?t? v?gzi egyed?l a dolg?t. A finom illatokat k?zben pedig ?lvezhetj?k. :)
B?rmilyen halfil?t v?s?rolhatunk, a mirelitet felengedj?k ?s egy s?t?pap?rral vagy ez?stf?li?val b?lelt tepsibe helyezz?k ?ket egym?s mell?. A le?r?s szerint fokhagymakr?mmel megkenj?k a halszeleteket, ?n friss fokhagym?t nyomtam r?juk, ?tel?zes?t?vel, borssal, ak?r m?g s?val ?zes?tj?k. Tejsz?nnel le?ntj?k ?s reszelt sajtot sz?runk a tetej?re. El?meleg?tett 200 fokos s?t?be dugjuk ?s kb. 20-30 percet s?tj?k. N?lam megvolt a 30 perc is, l?tni fogjuk, ahogy a sajt m?r pirul rajta. Gyors, egyszer?, mehet hozz? krokett, s?lt krumpli, rizs, ahogy j?l esik. Ennyi. Ahogy j?tt, ?gy ?szik is a sz?nkba... :)