Tavaszi kucsma - francia hangulat

2010-04-19

sponsored links







Libamáj pástétommal töltött kucsmagomba - tejszínes mártásban. Egy igazi "nagyrecept"....
A töltelék: libamáj pástétom, apró kockákban. Elõször ez kerül a félbevágott gombába, majd az egészet letapasztjuk egy pasztával. Ez így készül: 10 deka zsemlemorzsát, két tojást, apróra szelt petrezselymet gyúrok össze, sóval, borssal ízesítve.
Az egész mehet a serpenyõbe, ahol a forró vajon elõször a töltött felét, majd a töltetlent pirítom meg, 2-3 percig. Ezt követõen jön 4 evõkanál alaplé, majd némi bor (szokás szerint tokajit használtam). Ujabb pár perc párolás/fõzés után jöhet a négy evõkanál tejszín - és már kész is a töltött kucsmagomba.
A recept 100 százalék Carluccio - 100 százalék ízharmónia...

Folytats a blogon ... kozosgomba.blogspot.com/2010/04/cseh-...

sponsored links

Keres?s