T?r?s rudak magvakkal megsz?rva
sponsored links
A klasszikus t?r?spog?csa (1 r?sz t?r?, 1 r?sz vaj, 1 r?sz liszt ?s s?) nagyon finom, mellette kijelenthetem azt is, hogy a lass? felsz?v?d?s? v?ltozata is az. Legfeljebb a sz?ne esik a komfortz?n?nkon k?v?l, de azt is kijelenthetem, hogy meg lehet szokni.
Ez most feh?rliszt, zabpehelyliszt ?s teljes ki?rl?s? t?nk?lyb?zaliszt kever?k?b?l k?sz?lt, persze csak feh?rlisztb?l is csin?lhatja, akinek szabad, ehhez az adaghoz ?sszesen 50 dkg sz?ks?ges.
A hozz?val?k:
- 10 dkg feh?rliszt
- 25 dkg teljes ki?rl?s? t?nk?lyliszt
- 15 dkg zabpehelyliszt
- 50 dkg vaj
- 50 dkg t?r?
- 1 lapos ev?kan?lnyi s?
- 1 ev?kan?l sik?r (de ez el is maradhat)
- a tetej?re 1 db toj?s ?s magok, ami a kez?nk ?gy?be ker?l (lehet sim?n k?m?nymag is, ezen most lenmag, szez?mmag ?s fekete szez?mmag kever?ke van)
K?zben a s?t?t 180 fokra el?meleg?tem (h?l?gkever?s).
Kett?vettem az ?sszegy?rt t?szt?t, hogy k?nnyebb legyen vele b?nni, ?s egyenk?nt kiny?jtottam, majd lekentem felvert toj?ssal.
Ezut?n r?sz?rtam a magvakat, ?s egyforma darabokra v?gtam. Nekem ?sszesen 56 db lett.
A rudakat ?traktam s?t?pap?rral b?lelt tepsire ?s 20 perc alatt sz?p pirosra s?t?ttem.
Hogy, hogy nem, miut?n kivettem a tepsit a s?t?b?l ?s elmentem a telefonom?rt, valahogy egyenl?tlenebb lett az eloszt?s a tepsiben, mint el?tte.