T?r?lep?ny vajon s?tve
sponsored links
Enn?l gyorsabb desszertet nemigen k?sz?tettem mostans?g. A t?szt?t 5 perc alatt ?ssze?ll?thatjuk, ?s m?r lehet is kan?llal szaggatni a forr? vajas serpeny?be.
Joghurttal vagy ?des tejf?llel, nutell?val, lekv?rral, gy?m?lccsel t?lalva remek h?tv?gi reggeli, csod?s h?tk?znapi vacsora vagy ak?r desszert is lehet b?rmilyen alkalomra.
Joghurttal vagy ?des tejf?llel, nutell?val, lekv?rral, gy?m?lccsel t?lalva remek h?tv?gi reggeli, csod?s h?tk?znapi vacsora vagy ak?r desszert is lehet b?rmilyen alkalomra.
Hozz?val?k 10 darabhoz:
- 250 g t?r?
- 80 g liszt
- 2 ev?kan?l cukor vagy vagy 1 te?skan?l foly?kony ?des?t?
- 3 nagyobb toj?s
- 1 csomag van?li?s cukor
- 1 te?skan?l s?t?por
- 1 csipet s?
- vaj a s?t?shez
Elk?sz?t?s:
- Robotg?ppel a t?r?t ?s a toj?sokat a cukorral (?des?t?vel), s?val, j?l ?sszekeverj?k.
- Ezut?n tov?bb keverve a robotg?ppel hozz?dolgozzuk a s?t?poros lisztet.
- A palacsintas?t?t vagy egy kisebb serpeny?t vajjal felforr?s?tunk, majd visszavessz?k k?zepes h?fokra.
- Egy ev?kan?l seg?ts?g?vel, kis halmokat tesz?nk a forr? vajra, kb. 4 db-ot s?thet?nk egyszerre.
- Mikor sz?p aranybarna az alja, ?vatosan ?tford?tjuk egy palacsinta s?t?sre is haszn?lt lap?ttal, majd ezt a fel?t is megs?tj?k.
- T?ny?rra szedve, melegen fogyasztjuk, de m?snap is t?k?letes, ha ?dess?gre v?gyunk.
J? ?tv?gyat!