T?pett h?sos s?s gofri
sponsored links
A gofrira els? sorban ?dess?gk?nt gondolunk, de s?s finoms?g is k?sz?thet? bel?le. Uzsonna, vacsora, de ak?r f??tkez?sre is, ak?r egy nagy, tartalmas szendvics.
Hozz?val?k ?s elk?sz?t?s:
A gofri receptje itt tal?lhat?, annyi a v?ltoz?s, hogy a van?li?s cukrot ?s a cukrot elhagyjuk, valamint 10-15 dkg ?zl?s?nk szerinti reszelt sajttal eg?sz?tj?k ki. A massz?b?l azut?n kis?tj?k a finom, s?s gofrikat.
A gofri t?ltel?ke b?rmilyen h?s lehet, ?zl?s?nk szerint. ?n t?pett h?ssal pakoltam meg. A t?pett h?s ?gy k?sz?l, hogy a nagyobb darab h?st (pl. sert?s lapock?t) bef?szerezz?k, majd egy s?t?zacsk?ban 150 ?C-on 3-4 ?r?n kereszt?l s?tj?k. A k?sz, teljesen puha h?st azut?n sz?lakra szedj?k ?s serpeny?ben kev?s zsirad?kon lepir?tjuk, mik?zben tov?bb ?zes?tj?k ?zl?s?nk szerint (cs?p?sre, fokhagym?sra, f?szeresre, amilyenre csak szeretn?nk). Fogyaszthatjuk mag?ban, de ker?lhet mell? valamilyen sal?ta is, ?zl?s szerint.