T?LT?TT PORTOBELLO GOMBA NEKTARINOS SAL?T?VAL
sponsored links
T?lt?tt portobello gomba |
Gyors, k?nny? vacsora volt. Im?dtuk.
S?t m?g p?r gyatra k?p is k?sz?lt r?la?.
Hozz?val?k
2 szem?lyre
gomba
4 db. portobello gomba
5 dkg kock?zott bacon
1 kisebb fej sonkahagyma
1 nagy paradicsom
s?
bors
chili
oreg?no
friss bazsalikom
friss snidling
2 ev?kan?l brindza
10 dkg ?zes reszelt sajt (cheddar)
extra sz?z ol?va
sal?ta
1/2 fej r?mai sal?ta
1 lila hagyma
1db. ?rett nektarin
1/2 piros kaliforniai paprika
extra sz?z ol?va
1 citrom leve
s?
bors
chili
oreg?n?
friss bazsalikom
friss snidling
mang? desszert sz?sz vagy feh?r balzsamecetkr?m
Elk?sz?t?s
gomba
El?sz?r is t?vol?tsd el a gomba sz?r?t, tedd f?le a kalapokat.
A kock?zott bacon-t egy kan?lnyi ol?v?n pir?tsd a zs?rj?ra.
Nagyon apr?ra kock?zd fel a hagym?t ?s a gomba sz?rakat is.
Dobd a lepir?tott bacon-re a hagym?t, hagyd d?nsztel?dni.
k?s?bb mehet r? a felapr?tott sz?r is. S?zd, borsozd. Sz?r?tott oreg?n?val ?s chilivel add meg az ?z?t.
Legv?g?l mehet bele a kock?zott paradicsom ?s a friss f?szerek. Z?rd el alatta a t?zet ?s keverd el a brindz?val.
Kanalazd a t?ltel?ket a kalapokba ?s burkold be a reszelt sajttal.
Tedd egy h??ll? t?lba, locsold meg ol?v?val ?s told a forr? (190 fok) s?t?be.
Amikor bugyog az aranybarn?ra pirult sajt a tetej?n, el is k?sz?lt.
sal?ta
T?pked kis darabokra a sal?taleveleket.
V?gd kicsi kock?kra a hagym?t, a paprik?t ?s a nektarint.
Sz?rd ezeket a sal?t?ra.
Facsard r? a citromlevet, adj hozz? egy csipet s?t, tekerj r? frissen ?r?lt borsot ?s chilit, sz?rd meg oreg?n?val, apr?ra v?gott friss f?szerekkel, locsold meg ol?v?val.
Lidliben vettem mang? desszert sz?szt, ezzel locsoltam meg. Gondolom, hogy nincs mindenkinek otthon, ez?rt feh?r balzsamecetkr?mmel helyettes?thet?.
Forgasd ?ssze ?s azonnal fogyaszd.
J? ?tv?gyat ?
Csak, mert szeretem...kreat?v gasztroblog
A Facebookon ?s Instagrammon is