T?lt?tt csirkecomb

2021-07-09

sponsored links





 
 
 
 
 
 
 
Ez az ?tel r?gi nagy kedvencem. :) Ha egy kicsit enyh?l az id?, ez az ?tel j? v?laszt?s lehet h?tv?gi, vagy ak?r ?nnepi fog?snak is. :) B?r, ha el?g ?gyesen el tudunk rejt?zni a meleg s?t? el?l, akkor szinte b?rmikor nekil?thatunk. Csak valami kellemes, h?s helyen kiv?rjuk, hogy elk?sz?lj?n. ;) 



 
 
 
 
 
 
 
Hozz?val?k 2 szem?lyre:
2 nagy eg?sz csirkecomb
2 ev?kan?l zs?r
kb. 30 ml v?z 

A t?ltel?khez:
15 dkg csirkem?j
1 szelet keny?r (h?j n?lk?l, kb. 5 dkg)
1/2 fej v?r?shagyma
1 k?v?skan?l morzsolt major?nna
s?
bors
1/2 ev?kan?l zs?r
 
  1. A csirkecombokat megtiszt?tjuk, b?r?ket ?vatosan fellaz?tjuk. 
  2. A t?ltel?khez a finomra v?gott v?r?shagym?t a zs?ron aranybarn?ra pir?tjuk, majd h?lni hagyjuk. A kenyeret kev?s v?zben be?ztatjuk. A m?jat elkaparjuk, k?zben az inakat elt?vol?tjuk. 
  3. A m?jat, a v?zt?l kinyomkodott, elmorzsolt kenyeret, a v?r?shagym?t t?lba tessz?k. F?szerezz?k ?s alaposan elkeverj?k. A t?ltel?ket ?vatosan a csirkecombok b?re al? dolgozzuk. Vigy?zva, hogy a b?r ki ne szakadjon. 
  4. A combokat tepsibe fektetj?k. A 2 ev?kan?l zs?rt felforr?s?tjuk ?s le?ntj?k vele a csirkecombokat. A vizet a h?s al? ?ntj?k, a tepsit aluf?li?val lefedj?k. 180?C-ra el?meleg?tett s?t?ben ~2 ?r?t s?tj?k, majd f?li?t lev?ve kicsit megpir?tjuk. 
  5. Tetsz?s szerinti k?rettel, friss sal?t?val t?laljuk.
 















A receptet megtal?lj?tok a Kif?zt?k magazin j?niusi sz?m?ban is. :)


Folytats a blogon ... https://konyhaninnenkertentul.blogspo...

sponsored links

Keres?s