T?l v?gi sal?ta
sponsored links
T?bben k?rdezitek, milyen sal?t?t esz?nk, vagy mit ken?nk a keny?rre. Nos, a sal?ta ?s a p?st?tom is szinte mindig a marad?kokb?l vagy ?ppen ami van, abb?l k?sz?l, egy kis csavarral. Ennek a sal?t?nak alapja a Kidney bab (m?s h?velyes n?v?ny is remek, vagy helyette tofu), egy kis kukorica a m?lyh?t?b?l (saj?t eltev?s), friss z?lds?g: ez?ttal paradicsom, lilahagyma, friss petrezselyemz?ld ?s ol?vaolaj, s?. Sokszor gabona is ker?l bele. Az?rt le?rom a pontos adagokat is:
Hozz?val?k:
1 konzerv Kidney bab
15 dkg kukorica
1 fej lilahagyma
25 dkg kokt?lparadicsom
1 csokor met?l?petrezselyem
2-3 ek. ol?vaolaj, citroml?, s? - ?zl?s szerint
Elk?sz?t?s:
Kibontunk, lesz?r?nk, pucolunk, felv?gunk, ?nt?nk, felv?gunk, facsarunk, sz?runk, kever?nk. ?s ehetj?k is ;-)