Sütõtök ragu ? csirkés

2014-01-17

sponsored links

Hozzávalók és elkészítés egyben:sütõtökragú

  • Kb. fél kg csirkemellet vágj fel csíkokra és
    • Fûszerezd: sóval, õrölt borssal, gyömbérporral, vagy reszelt gyömbérrel, és önts rá egy kevés kesudió tejet vagy más magtejet; a pácban hagyd állni a csirkét minimum fél órát, de minél hosszabb az idõ – akár egy éjszaka -, annál jobb
  • Kb. 50-75 dkg sütõtököt vágj fel hosszúkás csíkokra, vagy vékony kerek lapokra
  • 1 nagy fej vörös hagymát tisztíts meg, és vágd karikákra
  • Egy kevés sóval szórd meg
  • A fenti két hozzávalót kb. 1 evõkanál zsír hozzáadásával pírítsd, és párold a saját levében, amit a sózás miatt fog engedni, közben kevergesd
  • A már puhulni kezdõ sütõtök-hagyma alapra öntsd rá a páclével együtt a csirkemell csíkokat
  • Az egészet fõzd puhára
  • Készíts 2 dl magtejfölt - pl. kesudió tejfölt, és azzal öntsd fel az ételt

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=20656

sponsored links

Keres?s