Sült libacomb bazsalikomos nektarinnal - ahogy a Bock Bisztróban készül
sponsored links
Ezt a zseniális ebédet néhány héttel ezeõtt a Bock Bisztróban fogyasztottam, és annyia ízlett, hogy muszáj volt itthon is elkészítenem, fõleg azért, mert a barackszezon derekán vagyunk még, és idén bazsalikomból is van bõségesen a kertemben. Meg is néztem rögtön a Bock Bisztró receptjei között, hogy felkerült-e már, de sajnos nem találtam. Pedig a fõ alapanyagaim már megvoltak hozzá, és csak nem ment ki a fejembõl az étel. Na jó, kacsacomb helyett ugyan "csak" libacombot kaptam, de semmivel sem volt rosszabb, mint az eredeti. :-)
Meg is kérdeztem az oldal szerkesztõjétõl - Reményik Árontól -, hogy tervezik-e a recept megosztását a vendégekkel/olvasókkal, és azt a választ kaptam, hogy tervben van már, de addig is be fogja szerezni számomra! Úgy is lett: néhány napon belül megérkezett a recept, gyorsan el is készítettem. Nagyon-nagyon finom lett, itt is még egyszer köszönöm szépen!
Azt nem tudom sajnos, hogy a recepttel Bíró Lajost vagy Varju Viktort lehet-e dicsérni, de az biztos, hogy ...