Sült gomolya zöldségekkel

2010-05-17

sponsored links



Ez a kép sajnos nem olyan, mint szeretném, de mégis felteszem, mert ennek az ételnek is itt a helye, annyira finom.
Csak ugye evés elõtt csináltam és gyorsan kellett kattintani, mert hamar kihûl.
Mostanában fedeztem fel a "Gelej Gomolya sajtot".
Valami isteni finom, fõleg sütve, vagy grillezve.
Azóta vettem egy párszor. Általában úgy esszük, hogy szeletekre vágom a sajtot, és bepácolom egy kis idõre.

A pác: olívaolaj, kevés só, bors, zúzott fokhagyma (ízlés szerint), bazsalikom.
Miközben áll a pácban, felvágok zöldségeket (paradicsom, újhagyma, paprika...), olívát teszek rájuk, sózom, borsozom, fûszerezem (bazsalikom, kakukkfû) és gyorsan megsütöm mindet egy serpenyõben.

Ezután jöhetnek a sajtszeletek a forró serpenyõbe.
Nagyon rövid ideig sütöm, épphogy kapjanak egy kis színt.
Kész is a nagyon finom, könnyû ebéd.
Ha kicsit tartlamasabbra szeretném, készítek mellé salátát, meg egy kis újkrumplit is.
Nagyon, nagyon finom ;-)

Jó étvágyat!

Folytats a blogon ... lekvaroskukta.blogspot.com/2010/05/su...

sponsored links

Keres?s