Sült cékla-édesburgonya saláta

2011-08-09

sponsored links

warm-baked-beetroot-salad
Hozzávalók: 2 fej cékla, 2 db édesburgonya, 1 db sárgarépa, 1 marék dió, feta sajt, fokhagyma, 4 ek. olívaolaj, oregánó, fahéj, só, bors.

A céklát héjában megfõztem (nem túl puhára), miután kihûlt, meghámoztam és nagyobb kockákra vágtam. Egy tálba tettem, meglocsoltam 1 ek. olívaolajjal, átforgattam, megszórtam aprított fokhagymával, ismét alaposan átforgattam. Tíz percet pácoltam.

Közben az édesburgonyát meghámoztam, felkockáztam, tálba tettem, ráöntöttem 1 ek. olívaolajat, átforgattam és megszórtam kevés fahéjjal (1-2 csipet).

A sárgarépát meghámoztam, felkockáztam, szintén egy nagyobb tálba tettem, megcsorgattam ...

Folytats a blogon ... konyhatunder.blogspot.com/2011/08/sul...

sponsored links

Keres?s