Sósmogyorós bundában sült csirkecomb
sponsored links
Hozzávalók:
alsó csirkecombok (nálam 12 db)
só
kb. 20-25 dkg sós pörkölt mogyoró
durvára õrölt száraz csili (ízlés szerint)
2 tojás
1 evõkanál tej
liszt
kevés olaj a sütõpapír megkenéséhez
A megmosott alsó csirkecombokat papírtörlõvel szárazra töröltem, enyhén besóztam (figyelembe véve, hogy a mogyoró is sós).
A tojásokat a tejjel és pici sóval villával felvertem.
A mogyorót durvára vágdaltam és csilivel összekevertem.
A combokat megforgattam lisztben, azután a tojásban, végül a durvára vágott csilis mogyoróban.
Egy tepsibe sütõpapírt tettem, megkentem vékonyan olajjal és ráraktam a combokat.
200 fokos elõmelegített sütõben kb. 1 óra alatt megsütöttem (amíg szép aranybarnára nem sült).