Sáfrányos-mandulás csirke
sponsored links
Elsõre valami egzotikus dolognak hangzik, de higgyétek el: kevés spanyol kaja van a világon, ami annyira közel áll a magyar ember ízlésvilágához, mint ez. A gazdag sáfrányos-mandulás mártásban párolódott csirkecombok hasonlítanak a mi paprikás csirkénkhez és így méltó vetélytársai is azoknak. Ráadásul a mártás sûrítõanyaga egy kevéske szikkadt-pirított kenyér és maga a finomra õrölt mandula: se tej, se tejszín, se tejföl. Mindenképp teszteljétek!!
Hozzávalók 2 fõ részére
A sáfrányos csirkéhez:
- 2 db csirke alsócomb
- 2 db csirke felsõcomb
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 vékony szelet (15 gramm) szikkadt kenyér, héj nélkül
- 2 ág friss kakukkfû
- 2 db babérlevél ...