Sáfrányos-mandulás csirke

2015-01-08

sponsored links

img_1567.jpg

Elsõre valami egzotikus dolognak hangzik, de higgyétek el: kevés spanyol kaja van a világon, ami annyira közel áll a magyar ember ízlésvilágához, mint ez. A gazdag sáfrányos-mandulás mártásban párolódott csirkecombok hasonlítanak a mi paprikás csirkénkhez és így méltó vetélytársai is azoknak. Ráadásul a mártás sûrítõanyaga egy kevéske szikkadt-pirított kenyér és maga a finomra õrölt mandula: se tej, se tejszín, se tejföl. Mindenképp teszteljétek!!

Hozzávalók 2 fõ részére

A sáfrányos csirkéhez:

  • 2 db csirke alsócomb
  • 2 db csirke felsõcomb
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 vékony szelet (15 gramm) szikkadt kenyér, héj nélkül
  • 2 ág friss kakukkfû
  • 2 db babérlevél ...

Folytats a blogon ... szarnyasizvadasz.blog.hu/2015/01/08/s...

sponsored links

Keres?s