Szuper makrobiotikus szombat!

2010-06-24

sponsored links

Jó kis hétvége igérkezik a makrobiotika iránt érdeklõdõknek! Szombaton 2, pontossabban 3 fõzõtanfolyam is várja az érdeklõdõket és úgy tudom, hogy még mindegyikre van egy-két szabad hely.
Szombat délelõtt illetve délután a Makifood fõzõiskolában ismerkedhetünk a makrobiotikával, Verbovszky Gabriellával. Õ az amerikai Kushi intézetben tanult. A tanfolyamon külön készültek kezdõ illetve haladó hallgatókra, de a kettõ átjárható. Talán délelõtt az alapokról több szó fog esni.
Az elõzetes menü inycsiklandónak ígérkezik; lesz Miso leves tofuval, Narancsos köles
Arame (tengeri alga)  sárgarépával, szezámmaggal és citrommal, gyorsprés savanyú és japán azukibabos desszert.
A délutáni csoport elsajátíthatja a gõzölt fehérhal és a  "Cole Slaw" titkát. Lesz feketebab saláta és szezonális zöldek párolva, ume ecettel.

Délután 12-kor a Makrobiotika Intézetben is izgalmas kurzusra számíthatunk; megtanulhatjuk, hogyan készítsünk makrobiotikus  ételeket partikra, vagy gyermekek részére.  Itt Sebestyén Szilva az intézet alapítója tartja az oktatást. Várhatólag készül hamis "húsleves" erõleves, hamis "túrós tészta",  csokoládé torta, halételféleségek, tempurák, öntetek, és más finomságok.

A kérdés már csak az, hogy legyünk egyszerre 2 helyen?

Folytats a blogon ... csatni.blogspot.com/2010/06/szuper-ma...

sponsored links

Keres?s