Sztrapacska

2013-12-13

sponsored links

sztrapacska

Szlovákiai síelések elmaradhatatlan vacsorája, itthoni elkészítése azonban mindeddig váratott magára. Nagyon jól sikerült, bár a fõzés során idõnként válogatott szidalmakkal illettem mind saját magamat, mind az egész világot... Utólag nézve azonban azt gondolom, hogy igazából csak a recepthez képesti dupla mennyiséggel volt a gond, egyébként annyira nem ördöngõsség.

0.5 kg krumplit hámozzunk  meg és reszeljünk le. Nem egy élmény ez a mûvelet, de ha keveset tökölünk és méltatlankodunk, hanem inkább csináljuk, akkor megvan azért elég gyorsan. Nyomkodjuk ki a levét, majd adjunk hozzá

1 tojást,

25 dkg lisztet,

t, valamint annyi 

vizet, hogy a sima nokedlinél valamivel keményebb tésztát kapjunk.  Ne kérdezzétek, miért kell kicsavarni, ha utána úgyis ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2013/12/13/sztr...

sponsored links

Keres?s