Szilvás-bazsalikomos ivójoghurt - U1
sponsored links
Ultra update reggeli, az tuti Csütörtök este csináltam, aztán reggel úgy elrohantam, hogy itthon felejtettem. De szombaton reggel is isteni íze volt, sõt egy kicsit turbóztam is rajta az ízlésemnek megfelelõen.
Szilvás-bazsalikomos ivójoghurt - U1
Ez kell hozzá: 450 g creamfield natúr joghurt, 15-18 közepes szilva, víz, édesítõszer, egy kis õrölt fahéj, majd egy kis görög bazsalikom.
Így készül: a szilvát kimagoztam és egy magas pixisbe daraboltam. Öntöttem hozzá egy kis ásványvizet, belenyomtam a botmixert és úgy ahogy volt, hájastól összeturmixoltam. Aztán hozzáadtam a krémjoghurtot, egy kis fahéjat és édesítõszert. Újra, jó alaposan összeturmixoltam. Aztán mikor ugye másnap itthon hagytam, akkor nem nyúltam hozzá, Apácska meg elvolt a saját adagjával reggelire. Nem is itta meg mindet. Már akkor szóltam neki, hogy ha a rostok túlságosan bedagadnak, kis vízzel hígítsa meg nyugodtan. Szombaton reggel aztán összeöntöttem a maradékot, ami kb. 800 ml volt. ehhez öntöttem még 300 ml vizet, így már ihatóra hígult. Magamnak belecsipkedtem egy kis görög bazsalikomot és ami a fotón a tetején van, azt is elrágtam hozzá. Hát mit mondjak ...