Szilveszterre: Oglio di oilo puffancs

2011-12-30

sponsored links

Én mindig dupla adagot csinálok minimum! Nos, ezzel az utolsó sorra küldte Kriszta a receptet, és magam is ajánlom megfontolásra mindenkinek.

Kriszta és papi sokáig éltek együtt annak ellenére, hogy Kriszta salátákon krémeken és tésztákon élt, papi kedvenc konyhai edénye pedig a bogrács volt. Mondjuk mentségére legyen, hogy nem a konyhában gyújtott alá akácfával, hanem a kertben. Ennek ismeretében nehéz volt olyan ételeket találni, amit mindketten egyforma lelkesedéssel üdvözöltek. Így aztán amikor elõször ajánlotta nekem ezt a receptet, azt is hozzátette: Ezt még a papád is szereti, és tényleg. A másik nyomós érv az elkészítése mellett, hogy Kriszta saját bevallása szerint Õ bármit képes elrontani, fõleg ami a sütiket illeti (ha jól tudom ezen kívül még egy túrótorta az, amit egyáltalán süt) de ezt nem.

 A recept maga 5 hozzávalóból áll, ami jelzi, hogy tényleg nem lesz nehéz és bonyolult, de én azért csavartam rajta egyet. Az eredeti recept szerint ez kell hozzá:

120g sajt

160g liszt

80g vaj

250ml tej ...


Folytats a blogon ... kajapiazongora.blog.hu/2011/12/30/ogl...

sponsored links

Keres?s