Szezámmagos újkrumpli fetával

2010-03-29

sponsored links

Az idei tavasz elsõ újburgonyája:


Hozzávalók: 
1 kg újburgonya 
3 evõkanál olívaolaj 
2 evõkanál szezámmag 
1 evõkanál só nélküli ételízesítõ 
só, bors 
10 dkg feta 
madársaláta 

A burgonyát jól megmostam, papírtörlõvel megszárítottam. Egy nagyobb tálba vágtam, mérettõl függõen felezve vagy negyedelve. Ráöntöttem az olajat, megfûszereztem, megszórtam a szezámmaggal, az egészet jól összekevertem. Egy nagy tepsibe borítottam, megpróbáltam a vágásfelülettel lefele elhelyezni. 200 fokra elõmelegített sütõben 30 percet sütöttem. Salátaágyon, felkockázott fetával megszórva tálaltam. 

Ötletadó: Nõk Lapja Konyha - 2009 május



Folytats a blogon ... manokonyha.blogspot.com/2010/03/szeza...

sponsored links

Keres?s