Szez?mos dagaszt?s n?lk?li keny?r
sponsored links
Ez a keny?r els?re nem dagaszt?s n?lk?linek indult, de a sok-sok ?ve h? t?rsam, a Bosch robotg?pem m?sk?pp d?nt?tt, ?s az els? fordulatn?l nyugalmazta mag?t. H?t... teszem hozz?, legal?bb nem v?rta meg a k?lt?z?st :)
Sz?val a keny?r v?g?l dagaszt?s n?lk?l, hossz? keleszt?ssel k?sz?lt. 2,5 dl v?zhez adtam egy te?skan?lnyi sz?r?tott ?leszt?t, majd belekevertem 1/3 b?gre teljes ki?rl?s? lisztet, ?s majdnem 2 b?gre sima lisztet - figyelni kell mennyit vesz fel-, egy te?skan?l s?t ?s 1/3 b?gre szez?mmagot.
Hagytam kelni, vissza?t?gettem, cip? form?ra egyengettem. A s?t?t az ?nt?ttvas t?lammal egy?tt el?meleg?tettem 200 fokra, addig hagytam a t?szt?t ?jra kelni, majd ment a kilisztezett t?lba, fed?vel s?lt 30 percet, majd fed? n?lk?l 180 fokon m?g 30 percet.
Ha ropog?s h?jat szeretn?l, hagyd r?cson h?lni, ha szeletelni szeretn?d, csavard egy tiszta konyharuh?ba, hogy a saj?t g?z?ben h?lj?n ki.