Szalonnás-darálthúsos batyú

2010-04-15

sponsored links

Hozzávalók: 1kg darált hús (pulyka vagy sertés), 1 fej vöröshagyma, 15dkg szalonna, 10-15db ecetes uborka, 10dkg sajt, só, bors, paprika, borsikafû.


Elkészítése: a vöröshagymát üvegesre pirítjuk, összekeverjük a darált hússal és ízlés szerint sóval, borssal és paprikával ízesítjük. Fasírt nagyságú golyókat formálunk belõle, a közepébe pedig 1-1db ecetes uborkát teszünk, majd a vékonyra vágott szalonna szeletbe göngyöljük és tálcába helyezzük. Tetejére sajtot reszelünk és megszórjuk borsikafûvel. Fóliával letakarva kb. 40 percig, majd kitakart állapotban tetejét pirosra sütjük.



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/GbHamiAvagyAz...

sponsored links

Keres?s