Sz?l?s, b?zadar?s lep?ny

2021-10-02

sponsored links

Ilyenkor ?sszel mindig megs?t?m ezt a finom sz?l?s lep?nyk?t. Maga a lep?ny puha ?s szaftos, a gy?m?lcs rajta: barna Izabella sz?l?, ami ?z?t, illat?t s?t?s ut?n is megtartja. Hozz?val?k: 600 ml hideg tej, 80 g b?zadara, 1 tasak van?li?s pudingpor, 6-8 evk. cukor(tetsz?s szerint), 3 eg?sz toj?s. Tetej?re: sz?l?, k?kuszreszel?k. A tejben elkeverj?k a pudingport, hozz?adjuk a cukrot meg a b?zadar?t ?s f?ni tessz?k. Ha bes?r?s?dik, f?lretessz?k. A 3 toj?sfeh?rj?t pici s?val kem?ny habb? verj?k. A meleg b?zadar?s pudinghoz hozz?adjuk a 3 toj?ss?rg?t majd a kem?ny toj?shabot. Egy kerek tepsit kivajazunk, vagy s?t?pap?rral kib?lel?nk ?s a k?sz massz?t belesimitjuk. Tetej?re sz?l?t sz?runk meg k?kuszreszel?ket. El?meleg?tett 180 fokos s?t?be tessz?k kb. 20-25 percre. Melegen, de hidegen is nagyon finom, m?r ha marad bel?le...

Folytats a blogon ... juciakonyhafonok.blogspot.com/2021/10...

sponsored links

Keres?s