Sushi típusok III.

2010-05-18

sponsored links

Gunkan sushi:

Egy ovális, kézzel formált szusirizs halom, melyet úgy tekernek körbe egy szélesebb nori-szalaggal, hogy az a feltétnek kis tálat formázzon a halom tetején. Ebben az esetben a feltét általában valami puha, laza vagy apróravágott hozzávaló, amit a nori-szalag tart meg a rizs tetején.

Lazackaviáros gunkan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Repülõhal kaviár: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonhalsaláta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kacsamáj: 


 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... wasabimania.blog.hu/2010/05/18/sushi_...

sponsored links

Keres?s