Sushi típusok II.

2010-05-19

sponsored links

Maki sushi:
Kiterített bambuszrolóra helyezik a szárított tengeri algalapot (Nori), amit kb. 1 cm vastagon borítanak be rizzsel és a közepére rakják a halcsíkokat, vagy zöldségeket. A bambuszroló segítségével feltekerik, kissé összepréselik, majd összevágják kis szeletekre ( általában 6db-ra ). 

Lazac maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ropogós rák maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szurimi maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vöröstonhal maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kacsamáj maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lazackaviár maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonhalsaláta maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegetáriánus maki sushik:

Avokado maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omlett maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uborka maki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zöldspárga maki

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... wasabimania.blog.hu/2010/05/19/sushi_...

sponsored links

Keres?s